Regulament spatiu de joaca Kinder Joy

Cine vine la “Kinder Joy” şi vrea să se bucure de prietenia noastră trebuie să înţeleagă anumite aspecte care sunt în folosul tuturor şi implicit al propriului copil, pentru ca la noi toată lumea trebuie să fie în SIGURANŢĂ MAXIMĂ. Prin urmare, vă rugăm să aveţi în vedere următoarele reguli:

1
Ne dorim foarte mult ca toti piticii ce trec dincolo de garduletul nostru colorat sa se joace intr-un spatiu curat, prin urmare va rugam sa va descaltati. In situatia in care este absolut necesar (0-3 ani) sa il insotiti pe cel mic in spatiul de joaca, va rugam sa folositi cu incredere botoseii albastri de unica folosinta pe care ii gasiti la intrare si masca de protectie
2

Nu este recomandat pentru cei mici sa intre in spatiul de joaca cu mancare, rontaieli, guma de mestecat sau sticle cu apa, suc, etc. Avem un spatiu special amenajat pentru astfel de indeletniciri.

3

Vom evita accidente nedorite daca nu le vom permite celor mici sa intre la joaca “dotati” cu: creioane, pixuri, chei, bete, foarfeci si alte obiecte contondente. In situatia introducerii acestora in spatiul de joaca, parintele va fi unicul responsabil pentru orice consecinta negativa datorita nerespectarii regulii mai sus mentionata, si va intelege atat accidentele provocate propriului copil cat si asupra celorlalti copii.

4

Nu este recomandata intrarea copiilor in spatiul de joaca cu telefon mobil, casti, brose cu ac sau orice alt gen de astfel de obiecte care ar putea reprezenta un pericol atat pentru purtator cat si pentru ceilalti copii.

5

In incinta spatiului nostru toti participantii la joaca trebuie sa aibe un comportament adecvat, in sensul ca nu au voie: sa rupa jucariile care sunt aici pentru distractia lor, sa zgaraie, sau sa murdareasca intentionat. Cine strica, va fi tras la raspundere si risca sa plateasca valoarea prejudiciului.

6

Nu este recomandat să veniţi cu copii ce prezintă semne de viroză respiratorie său orice alte boli contagioase, pentru a evita îmbolnăvirea celorlalţi copii.

7

Nu ne asumam responsabilitatea pentru accidentele si loviturile provocate din nerespectarea de catre copii a regulilor de utilizare a locului de joaca, neascultarea sau refuzul recomandarilor supraveghetorilor, din neatentia copiilor sau din neatentia adultilor insotitori la copiii sub 3 ani.

8

Supraveghetorii au rol de supervizare generala a locului de joaca si nu a fiecarui copil in parte.

9

Supraveghetorii vor ajuta copiii fara insotitor sa mearga la toaleta daca este cazul, insa nu sunt obligati sa o faca.

10

Este interzisa utilizarea topoganului astfel: alunecarea cu capul inainte sau pe burta, urcarea de jos in sus, impingerea altor copii pe portiunea acestuia.

11

Ne rezervam dreptul de a interzice accesul persoanelor care manifesta comportament violent, agresiv, a celor care folosesc limbaj obscen sau fac glume rau intentionate vis-a-vis de toti ceilalti prezenti.

12

Adultul insotitor care opteaza sa isi lase copilul neinsotit la locul de joaca, este de acord si intelege prin aceasta ca nu va face vinovat personalul supraveghetor sau compania Kinder Joy, pentru consecintele rezultate din incapacitatea copilului de a comunica, a intelege regulile de utilizare a spatiului de joaca sau incalcarea lor prin neascultare, incapacitate motrica, lipsa vitezei de reactive datorate varstei sau incapacitatea de a se sustrage dintr-o posibila situatie periculoasa sau daunatoare si de a prevedea consecintele negative ale unei actiuni.

13

Toate regulile de mai sus sunt valabile pentru toti copiii care vin la joaca in incinta spatiului de joca Kinder Joy, iar responsabilitatea explicarii acestora, revine parintilor insotitori sau tutorelui.

Toate regulile de mai sus sunt valabile pentru toti copiii care vin la joaca in incinta spatiului de joca Kinder Joy, iar responsabilitatea explicarii acestora, revine parintilor insotitori sau tutorelui.

Echipa Kinder Joy