Povestea noastra

O emoție mare ne cuprinde când ne gândim la acest vis devenit realitate. Dupa 2 ani de lucru intens și sacrificii, am reușit sa punem ultimele cărămizi pentru făurirea de bucurii și multa voioșie. Începând cu finele anului 2020, cu ajutorul lui Dumnezeu, am început să încântăm multe suflete de copilași, aducând în prim plan cele mai frumoase atracții pentru ei.

Lucrând cu cei mici în diverse contexte în ultimii ani, am realizat cât de mult îndrăgim copilașii și ce fericire mare ne aduc prin fiecare gest, zâmbet sau împlinire.

Kinder Joy nu este doar un spațiu de joacă, este un loc în care s-au pus multe sentimente, pasiune, muncă în echipă și multă creativitate pentru ca fiecare copilaș să se simtă ca într-o familie când ne păăeste pragul.

Am ales cu mare grijă fiecare jucarie, accesoriu și culoare pentru că știm cât de importantă este joaca și dezvoltarea pentru fiecare copil.
Proiectul nostru nu se va opri aici și vom continua să muncim pentru a crește împreună și pentru a aduce valoare prin grijă și atenția pe care o purtăm pentru fiecare micuț în parte.

Cu multă dragoste și stimă, familia Kinder Joy